PRAKTISK INFORMATION

Konsultation
Konsultationer foregår efter forudgående aftale hver dag
Vi har aftenkonsultation hver tirsdag fra 14-17, dog kun efter forudgående aftale.

Akut konsultation - kun efter aftale
Vi har akutkonsultation hver morgen fra 8.30 - 9, her kan man henvende sig med ét akut opstået, kortvarigt problem, og vil blive hjulpet af den først ledige læge. Henvendelse kun efter forudgået telefonisk aftale. 
 
OBS: Gynækologiske og rygmæssige problemstillinger samt skulderproblemer kan vi ikke modtage i vores akuttid og man vil derfor blive tilbudt en "almindelig" tid så snart en sådan forefindes. Vi forbeholder os derudover også retten til at give en tid på et andet tidspunkt såfremt problemstillingen kræver mere tid end hvad en akut konsultation kan indeholde.

 
Børneundersøgelser

Børneundersøgelser foregår primært torsdage mellem 14.30-16, men kan også bestilles i den almindelige konsultationstid, dog ikke tirsdag aften

Telefonkonsultation
Telefonkonsultationen er dagligt til lægerne mellem kl 8 og 8.30 hvor man kan vælge hvilken læge man vil tale emd, der er i klinikken den dag. 

man kan også tale emd en sekretær/sygeplejerske mellem kl 8 og 9.

Tidsbestilling og receptfornyelser
Tidsbestilling og almindelige receptfornyelser foregår via sekretariatet mellem 10-13 eller via hjemmesiden

Øvrige henvendelser
Udenfor telefontiden vil en telefonsvarer henvises til akuttelefonen, hvor vi kan kontaktes vedr. akut opstået sygdom til kl. 16 hver dag.

Lægevagten 1813
Fra kl. 16-08 samt i weekenden og på helligdage henvises til 1813-akuttelefonen på telefon 1813 ved akut opstået sygdom, der ikke kan vente til næste dag.

 

Privatlivspolitik

Klik her for at se vores privatlivspolitik

Her kan du læse vores cookiepolitik